top of page

Life Coaching

"Invest in yourself"

lifecoaching1.jpg

De meeste succesvolle mensen begrijpen de voordelen van investeren in zichzelf.

En vergis je niet, coaching is een investering die je vaak terugkrijgt, net als dat personal training en een gezondere etensstijl dat doet.

De resultaten van coaching kunnen levens-veranderend zijn. Dus pak de touwtjes weer in handen, wordt de regisseur van je eigen leven en je toekomstige zelf zal er dankbaar voor zijn.

Wat kun je verwachten?

01

Stilstaan bij je waarden en wensen

Ik daag je uit om specifiek te zijn over wat je precies wilt voor de toekomst en hoe hierop te focussen door middel van het stellen van duidelijke en reële doelen. 

02

We maken een strategisch groeiplan

Met de juiste prioriteiten en tools maken we een persoonlijk op maat gemaakt groeiplan. Door regelmatig samen te evalueren zorgen we ervoor dat we deze doelen zo snel mogelijk behalen. 

03

De waan van de dag

De facetten van het dagelijks leven kunnen je gemakkelijk opslokken. Door onze regelmatige sessies zorgen we ervoor dat je de korte & lange termijn doelen voor ogen houdt. 

04

Problemen zijn vermomde kansen

Er zullen altijd nieuwe uitdagingen, problemen of bedreigingen op je pad komen. De kunst is hoe dat ene probleem te tackelen en om te zetten in een kans. Gedurende het coachingstraject leer ik je deze vaardigheden aan en begeleid je in de toepassing hiervan. Zodat jouw nieuwe 2.0 versie de wereld aan kan.

bottom of page