top of page

Business Coaching

"It takes guidance to feed the dream."

Mijn manier van business coaching wordt gekenmerkt door authenticiteit, verbinding en betrokkenheid. Ik help je visie, strategie en uitvoering te integreren en in de praktijk te brengen. Ik ken de spanning tussen lange termijn doelen en de day to day business en kan je hierin begeleiden. Ik zie communicatie en beleid als aanjager van verbinding en vooruitgang.

Mijn persoonlijke stijl van coaching reikt verder dan de zakelijke kant van het verhaal. Het is mijn passie om een katalysator te zijn voor vooruitgang in alle aspecten van je leven, ongeacht in welke fase de onderneming zich op dit moment bevindt.

Welke stappen gaan wij zetten?

vision_icon_identity-2.jpg

Waar staan wij voor?

Welke normen, waarden en overtuigingen waren er of heeft het bedrijf tot op heden overgenomen van de voorgangers? Ofwel kort gezegd; wat is het DNA van het bedrijf en komt deze overeen met de huidige kernwaarden?

vision_icon_identity-3.jpg

Verantwoorde en scherpe keuzes maken

Een visie komt van binnenuit de organisatie. In een visie komen nooit de begrippen “winst” of ” geld” voor.  Met een visie geef je richting aan. Zonder visie is jouw product of dienst hetzelfde als die van anderen, je onderscheidt je niet. Een duidelijke en sterke visie is niet kopieerbaar. Een visie is sturend bij alle keuzes die je maakt als organisatie.

vision_icon_identity-4.jpg

Welke boodschap wil jij communiceren?

Een boodschap verspreiden, wil niet zeggen dat deze automatisch ontvangen wordt en als deze ontvangen wil het nog niet zeggen dat de boodschap geaccepteerd wordt. Duidelijk intern communiceren is de verbindende schakel en zorgt ervoor dat de boodschap betekenis krijgt, waarnaar gehandeld wordt. Zo ontstaat een cirkel die zichzelf versterkt.

vision_icon_identity-5.jpg

Ontketen het volledige potentieel

Aan de hand van deze stappen kunnen er verantwoorde en scherpe keuzes gemaakt worden en kan de strategie opgezet worden waarin wordt weergegeven hoe we de (toekomst)visie concreet maken en de geformuleerde doelstellingen bereiken. 

Neem contact op!

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page